November 26, 2012 0

Mijn moment van waanzin modus Dragon Tattoo

Door in 01 | Vrouwen, 03 | Van Los Angeles, Mode

We vervolgen onze verkenning van winkelen en mode trends en, ditmaal, is Cerre – de luxe label ontwerpers Flavie en Clayton Webster in Los Angeles – we geopend. Hun naam is misschien nog niet opgevaren naar uw oren, maar weet je waarschijnlijk hun baan meester. Het "meisje met de Dragon Tattoo" was de leer - jas en tas - in de eerste film Millenium.

Cerre het is chique esthetiek Rock bohemien wiens duistere beroemdheden aanbidden.
Leder, u zult begrijpen, wordt hun handtekening en ik ben het helemaal verliefd op hun onberispelijk gesneden jassen en accessoires - waarin ik vond de deskundigheid van de Franse modehuizen, Dergelijke Hermes.

Jersey jurken verder of fijne zijde Kimono, hun materialen zijn nobel en werkte op het terrein in de werkplaats winkel op Melrose Avenue…
En behalve dat getalenteerde, ze zijn mooi in Cerre ! Perrine, designer label, leende zich aan het spel van de Inrichting kamer en kwam terug in de cabine met mij.

Het is aan fitting:

Outfit # 1: badjas en cuir - $$$ | Kimono in Soie - $$$

Uitrusting 2 : Robe in jersey $$$ / Leren jack sjaal geïntegreerde $$$

Ik koop een goede leren jas en kimono zonder aarzeling. Shuuttt het niet over prijs, Dit is luxe. Stukken gesneden op maat, telefoons in alle omstandigheden. Class of ontspant. J'adore. En na al, herinneren, Mode is ook ja zeggen tegen hart slagen soms dure.

Nu, vraag blijft: "Flavie, Clayton, wanneer de schoenen ? »

een.

www.cerre.com
8920 Melrose Avenue
West Hollywood, CA 90069

Foto's van Celia Diane

Herinneren: Volg ons op Facebook en Twitter !

 

Reacties

commentaar

Aangedreven door Facebook Reacties

Labels:

Laat een reactie achter