September 27, 2012 1

Binnen Bonnie & Paskamer Jane's

Door in 01 | Vrouwen, Mode, Lifestyle

Zoals beloofd in het vorige artikel, gingen we naar de winkels van de hoofdstad samenkomen om nieuwe merken te ontdekken, evalueren de tendensen, zet de belangrijkste stukken van het seizoen, wie weet, barsten. Over de frustratie van window shopping. Het duwt de deuren en probeer alle. Wij bij de stijl of niet, geen bias. Inderdaad, Spreken prijzen, laag, omdat de ; Mode is ook ja zeggen tegen hart slagen soms dure. Laten we naar binnen in de paskamer.

De eerste rendez-vous op Bonnie & Jane Street Darwin, 34 in Elsene. Adres die we al hadden gesproken ter gelegenheid van de opening van de winkel die zou jonge, zoals, gewoon ademen, als we, haar eerste kaarsje. ( http://www.fitting-room.be/bonnie-et-jane-comme-a-la-maison/ ). Voor degenen die nog niet weten, aandacht voor verslaving! En entrer, houdt vast. Eerste plaats voor zichzelf, waar we craquerait veel aan kleding als decoratie “cocon-vintage”; dan, voor het warme welkom en advies liefhebbers en Laurie Anne. De winkel verkoopt merken als Valentine Gauthier, Mijn Desmoiselles, Heilige juni of Sartoria Vico is uitgesloten België.

Bonnie& Jane had voorbereid geïnspireerd twee looks, het mengen van elegantie en casual met een knipoog en een combinatie van vintage materialen I like.

• Outfit 1 : Valentine Gauthier gebloemde schort - 135 € | Valentine Gauthier jas – 175€ | Broek True NYC - 170 € | Valentine Gauthier hoed - € 85
• Outfit 2: Valentine Gauthier jurk € 280 | Mijn vest Demoiselles Paris - € 260

Klaar voor montage :

Ik houd persoonlijk CHINOT fles groene hoed en Valentine Gauthier. Niet te vergeten de gezellige vest dat ik dag en nacht door de regen te dragen vermelden (ja, mijn goede vrouw, Het is herfst). Maar voor een eerste montage "paskamer", afscheid weer, hallo goed humeur.

De volgende !

n.
Voor meer informatie, kunt u terecht op hun pagina facebook

Reacties

commentaar

Aangedreven door Facebook Reacties

Labels: , , , ,

One Response to “Binnen Bonnie & Paskamer Jane's”

  1. mariage sur la plage. Watercolor
    Leaf on, Margaret Berg Art, Ice cream
    digitalp, SuTurno pattern for,
    navy and pink – desig

Laat een reactie achter