September 17, 2012 1

[Bijna Gelukkig] Verjaardag Inrichting kamer !

Door in 01 | Vrouwen, 02 | Mensen, 03 | Van Los Angeles, 04 | Pic van de week, 05 | Zic van de week, Schoonheid, Mode, Mode, Lifestyle, Lifestyle

Inrichting kamer is terug ! “N” terug uit Los Angeles (eindelijk…), de vakanties zijn voorbij en … drumroll… Inrichting kamer fête ses 1 een! (Ik ben mij ervan bewust dat de drumbeat niet echt nodig was, omdat de titel van het artikel…). Voor de gelegenheid werd uitgenodigd om de denkbeeldige museum, in plaats van het balspel in Brussel voor een paar foto's en klap de kaars.

Op de begane grond ( die huizen het museum zelf en de indrukwekkende collectie van maagd en Jezus allerlei) de kamer door de keuken, elke hoek van deze plek maakt u opnamen wilt maken met een snelheid van krijsende houten trap. En natuurlijk feesten deal met antiek en muur kleur flash. Pure bliss (die niet te zien is op de volgende foto, Ik geef u ;) ).

Men kan natuurlijk niet helpen, maar heb een klein gedachte voor “De” aanwezig zijn bij de lancering van montage-kamer, maar we verliezen verlaten gedurende het jaar ;) Gelukkige Verjaardag natuurlijk ook!

 

Okay, okay, een verjaardag, we lijken niet echt plezier te hebben… Zorgen, het niet kun je de mond te poseren voor ;) Zie voor jezelf!

Maar we hebben het niet bij, na 1 jaar van vallen en opstaan ​​artikelen zo gevarieerd qu'amusants aan, werd besloten om opnieuw aandacht een beetje (eerlijk) het basisconcept. Een kennis, de fitting!

Vanaf vandaag, N & Q loopt door een reeks van winkels en proberen kleren. De styling is gedaan door de eigenaars of door ons, de naam van de blog zal eindelijk echte betekenis! Dus stay tuned voor nieuwe winkels en / of nieuwe collecties te ontdekken voor vrouwen en mannennatuurlijk ! (Als je ideeën hebt voor winkels, aarzel dan niet om stuur ze natuurlijk!)

En als na vlooien gevlekt, wens u vertelt om te stoppen voor een brunch in deze mystieke plaats en rustiek, Angela Marie zal blij zijn om een ​​mooie tafel voor te bereiden voor uw gasten en laat uitdrukken uw culinaire talenten. Onmogelijk om niet thuis te voelen en de verleiding te dwalen door de kunstgalerie weerstaan, om een ​​drankje te drinken op donderdagavond, zelfs de nacht doorbrengen in de Blue Room. Wat ontketenen de verbeelding ...

Herinneren… Ga verder naar ons blog te delen en als het nog niet, Likez onze facebook pagina!

n&q

Voor informatie over de denkbeeldige museum : www.facebook / museimaginaire • M. +32 475 61 54 19 • vivaimaginaire@gmail.com

Reacties

commentaar

Aangedreven door Facebook Reacties

Labels: , ,

One Response to “[Bijna Gelukkig] Verjaardag Inrichting kamer !”

  1. Nice post. I was checking continuously this blog and
    I am impressed! Very useful info particularly the remaining part
    :) I maintain such info a lot. I was seeking this particular
    info for a very long time. Thanks and good luck.

Laat een reactie achter