December 21, 2012 4

Elvis "pump it up" !

Door in 01 | Vrouwen, 02 | Mensen, Mode, Mode

Het is altijd interessant om te zien hoe de nieuwsgierige Wat te gedragen bij het invoeren van een winkel.
Er 2 scholen…

Versie winkelketens:

-       Je hebt hulp nodig?
-Niet merci ...

Of in de versie winkel als Elvis!

-       Je hebt hulp nodig?
-Ja! Ik wil proberen alles Elvis !

Inderdaad,Ik zeg alleen dat Elvis want dit is precies wat opvalt. De beroemde Belgische hoedenmaker (Het lijkt erop dat hij heeft vervelend Madonna, Sharon Stone et, noooo, ja ja ! En heeft samengewerkt met grote modehuizen als Chanel en Valentino… Misschien niet !), heet Elvis de eenvoudigste manier ... Hij vroeg niet, de klanten kan het niet helpen ...
Dus het is onnodig om te zeggen, hebben we zeer goed ontvangen in zijn winkel !

Voor de feestdagen, we (N & Q) hebben er daarom voor gekozen om ons bij Elvis Pompilio. De woede van de kerstinkopen en de wens om (reeds) we op onze 31, zijn waarschijnlijk iets. Zal Hoeden proberen !
Elvis we gekozen voor een paar stukken elke. Het meest "wijze" (Dit is een groot woord) de meest extravagante (natuurlijk)!

Tussen de motorkap gemaakt van Angora kat en Swan (Must un dirait “N” !) via de hoed Mevr. Claus (dat N. belichaamt perfectie!), hoeden Elvis altijd geven de finishing touch aan elke gelegenheid en tijdloos! De chique (soms) verschoven naar top te bereiken !

In zijn eigen woorden, Elvisziet zijn winkel "oude". Niet / niet meer exporteren naar andere grote steden, de modiste is in Brussel, met uitzondering van een pop-up store, op dit moment, in de creatieve ruimte van de tweede verdieping Maria Luisa in Parijs tot LENTE 15 Januari.

Voor niet-Paris (hoewel), Het is hier:

Boutique studio Elvis Pompilio
Grote Zavel
67 rue Lebeau
1000 Brussel.

Natuurlijk zouden we graag alle hoeden proberen, zo goed als we wilden laten zien elk detail dat de winkel een grot van Ali Baba en grafisch ontwerper maakt. Maar het is nu tijd om voor te bereiden op de vakantie en wensen u een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar ! 2013 zullen, pour montage-kamer, betekenen grote veranderingen en nieuwe dus stay tuned ! En natuurlijk, als je graag het artikel, likez, delen en commentaar !

q. (w / N.)

Labels: , ,

November 26, 2012 0

Mijn moment van waanzin modus Dragon Tattoo

Door in 01 | Vrouwen, 03 | Van Los Angeles, Mode

We vervolgen onze verkenning van winkelen en mode trends en, ditmaal, is Cerre – de luxe label ontwerpers Flavie en Clayton Webster in Los Angeles – we geopend. Hun naam is misschien nog niet opgevaren naar uw oren, maar weet je waarschijnlijk hun baan meester. Het "meisje met de Dragon Tattoo" was de leer - jas en tas - in de eerste film Millenium.

Cerre het is chique esthetiek Rock bohemien wiens duistere beroemdheden aanbidden.
Leder, u zult begrijpen, wordt hun handtekening en ik ben het helemaal verliefd op hun onberispelijk gesneden jassen en accessoires - waarin ik vond de deskundigheid van de Franse modehuizen, Dergelijke Hermes.

Jersey jurken verder of fijne zijde Kimono, hun materialen zijn nobel en werkte op het terrein in de werkplaats winkel op Melrose Avenue…
En behalve dat getalenteerde, ze zijn mooi in Cerre ! Perrine, designer label, leende zich aan het spel van de Inrichting kamer en kwam terug in de cabine met mij.

Het is aan fitting:

Outfit # 1: badjas en cuir - $$$ | Kimono in Soie - $$$

Uitrusting 2 : Robe in jersey $$$ / Leren jack sjaal geïntegreerde $$$

Ik koop een goede leren jas en kimono zonder aarzeling. Shuuttt het niet over prijs, Dit is luxe. Stukken gesneden op maat, telefoons in alle omstandigheden. Class of ontspant. J'adore. En na al, herinneren, Mode is ook ja zeggen tegen hart slagen soms dure.

Nu, vraag blijft: "Flavie, Clayton, wanneer de schoenen ? »

een.

www.cerre.com
8920 Melrose Avenue
West Hollywood, CA 90069

Foto's van Celia Diane

Herinneren: Volg ons op Facebook en Twitter !

 

Labels:

September 27, 2012 1

Binnen Bonnie & Paskamer Jane's

Door in 01 | Vrouwen, Mode, Lifestyle

Zoals beloofd in het vorige artikel, gingen we naar de winkels van de hoofdstad samenkomen om nieuwe merken te ontdekken, evalueren de tendensen, zet de belangrijkste stukken van het seizoen, wie weet, barsten. Over de frustratie van window shopping. Het duwt de deuren en probeer alle. Wij bij de stijl of niet, geen bias. Inderdaad, Spreken prijzen, laag, omdat de ; Mode is ook ja zeggen tegen hart slagen soms dure. Laten we naar binnen in de paskamer.

De eerste rendez-vous op Bonnie & Jane Street Darwin, 34 in Elsene. Adres die we al hadden gesproken ter gelegenheid van de opening van de winkel die zou jonge, zoals, gewoon ademen, als we, haar eerste kaarsje. ( http://www.fitting-room.be/bonnie-et-jane-comme-a-la-maison/ ). Voor degenen die nog niet weten, aandacht voor verslaving! En entrer, houdt vast. Eerste plaats voor zichzelf, waar we craquerait veel aan kleding als decoratie “cocon-vintage”; dan, voor het warme welkom en advies liefhebbers en Laurie Anne. De winkel verkoopt merken als Valentine Gauthier, Mijn Desmoiselles, Heilige juni of Sartoria Vico is uitgesloten België.

Bonnie& Jane had voorbereid geïnspireerd twee looks, het mengen van elegantie en casual met een knipoog en een combinatie van vintage materialen I like.

• Outfit 1 : Valentine Gauthier gebloemde schort - 135 € | Valentine Gauthier jas – 175€ | Broek True NYC - 170 € | Valentine Gauthier hoed - € 85
• Outfit 2: Valentine Gauthier jurk € 280 | Mijn vest Demoiselles Paris - € 260

Klaar voor montage :

Ik houd persoonlijk CHINOT fles groene hoed en Valentine Gauthier. Niet te vergeten de gezellige vest dat ik dag en nacht door de regen te dragen vermelden (ja, mijn goede vrouw, Het is herfst). Maar voor een eerste montage "paskamer", afscheid weer, hallo goed humeur.

De volgende !

n.
Voor meer informatie, kunt u terecht op hun pagina facebook

Labels: , , , ,

September 17, 2012 1

[Bijna Gelukkig] Verjaardag Inrichting kamer !

Door in 01 | Vrouwen, 02 | Mensen, 03 | Van Los Angeles, 04 | Pic van de week, 05 | Zic van de week, Schoonheid, Mode, Mode, Lifestyle, Lifestyle

Inrichting kamer is terug ! “N” terug uit Los Angeles (eindelijk…), de vakanties zijn voorbij en … drumroll… Inrichting kamer fête ses 1 een! (Ik ben mij ervan bewust dat de drumbeat niet echt nodig was, omdat de titel van het artikel…). Voor de gelegenheid werd uitgenodigd om de denkbeeldige museum, in plaats van het balspel in Brussel voor een paar foto's en klap de kaars.

Op de begane grond ( die huizen het museum zelf en de indrukwekkende collectie van maagd en Jezus allerlei) de kamer door de keuken, elke hoek van deze plek maakt u opnamen wilt maken met een snelheid van krijsende houten trap. En natuurlijk feesten deal met antiek en muur kleur flash. Pure bliss (die niet te zien is op de volgende foto, Ik geef u ;) ).

Men kan natuurlijk niet helpen, maar heb een klein gedachte voor “De” aanwezig zijn bij de lancering van montage-kamer, maar we verliezen verlaten gedurende het jaar ;) Gelukkige Verjaardag natuurlijk ook!

 

Okay, okay, een verjaardag, we lijken niet echt plezier te hebben… Zorgen, het niet kun je de mond te poseren voor ;) Zie voor jezelf!

Maar we hebben het niet bij, na 1 jaar van vallen en opstaan ​​artikelen zo gevarieerd qu'amusants aan, werd besloten om opnieuw aandacht een beetje (eerlijk) het basisconcept. Een kennis, de fitting!

Vanaf vandaag, N & Q loopt door een reeks van winkels en proberen kleren. De styling is gedaan door de eigenaars of door ons, de naam van de blog zal eindelijk echte betekenis! Dus stay tuned voor nieuwe winkels en / of nieuwe collecties te ontdekken voor vrouwen en mannennatuurlijk ! (Als je ideeën hebt voor winkels, aarzel dan niet om stuur ze natuurlijk!)

En als na vlooien gevlekt, wens u vertelt om te stoppen voor een brunch in deze mystieke plaats en rustiek, Angela Marie zal blij zijn om een ​​mooie tafel voor te bereiden voor uw gasten en laat uitdrukken uw culinaire talenten. Onmogelijk om niet thuis te voelen en de verleiding te dwalen door de kunstgalerie weerstaan, om een ​​drankje te drinken op donderdagavond, zelfs de nacht doorbrengen in de Blue Room. Wat ontketenen de verbeelding ...

Herinneren… Ga verder naar ons blog te delen en als het nog niet, Likez onze facebook pagina!

n&q

Voor informatie over de denkbeeldige museum : www.facebook / museimaginaire • M. +32 475 61 54 19 • vivaimaginaire@gmail.com

Labels: , ,